Hüvasti MM? Saudide üks sangar käis operatsioonilaual

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Saudide väravavaht Mohammed Al-Owais tabamas põlvega Yasser Al-Shahranit.
Saudide väravavaht Mohammed Al-Owais tabamas põlvega Yasser Al-Shahranit. Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP/SCANPIX

Saudi Araabia keskkaitsja Yasser Al-Shahrani jaoks on tänavune MM suure tõenäosusega lõppenud. Nimelt tuli tagalamehel näovigastuse tõttu käia operatsioonilaual.

Kamraadidega koos 90 minutit Argentina superstaare ohjanud Al-Shahrani põrkas kuulsa 2:1 võidumängu lisaajal oma karistusalas kokku väravavaht Mohammed AL-Owaisiga.

Kõrget palli klaarima tulnud puurilukk lendas sealjuures olukorda põlv ees ning tabas Al-Shahranit otse näkku. Pärast kokkupõrget varises keskkaitsja murule pikale ning pärast väikest pausi – kohtunik ei peatanud kohe mängu – jooksid tema juurde ka arstid, kes mehega tegelema hakkasid. 

Platsilt kanti Al-Shahrani ära kanderaamil, kuid fännide rahustuseks viibutas ta kõikidele püstist pöialt. Staadionilt viidi mängumees kohe helikopterisse, millega lennutati Katarist Saudi Araabia pealinna Riyadhi. 

«Yasser Al-Shahrani viiakse hetkel Riyadhis asuvasse riiklikku haiglasse, kus talle tehakse lähimate tundide jooksul operatsioon, täpselt nagu arstide raviplaan ette näeb,» andis Saudi Araabia alaliit ühismeedias teada.

Päev hiljem postitasid nad ühismeediasse ka video sellest, kuidas Al-Shahrani haiglavoodist pöidlahoidjaid tervitab ja ütleb, et temaga on kõik hästi. Midagi täpsemat tema kohta veel teada pole, kuid võib siiski eeldada, et Al-Hilali mängumehe jaoks on MM lõppenud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles