BLOGI ⟩ Viimastel minutitel hävinud Baskonia jäi Hispaania gigantide duellis Barcelonale alla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Maik-Kalev Kotsar esiplaanil.
Maik-Kalev Kotsar esiplaanil. Foto: Baskonia/Facebook

Korvpalli Euroliiga 10. voor viis vastamisi kaks Hispaania suurklubi. FC Barcelonale sõitis külla Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Vitoria Baskonia. Pingeline kohtumine lõppes kodumeeskonna 96:84 võiduga.

Enne mängu:

Baskonia suutis sel nädalal taas võidureele naasta, kui Euroliiga üheksandas voorus saadi koduväljakul jagu Kaunase Žalgirisest 93:73. Antud võit kergitas Baskonia Euroliiga tabelis kuuendale kohale, kui nende saldo on viis võitu ja neli kaotust.

Barcelona on saanud enda mängumootori väga hästi käima. Viimasest üheksast kohtumisest on võidetud koguni seitse ning neist neli on tulnud Euroliigas. Seejuures saadi sel nädalal koduväljakul juba võidurõõmu maitsta ka Belgradi Partizani vastu.

Antud võistluspaaris on selgelt parema saldoga Barcelona. Viimasest kümnest omavahelisest lahingust on nemad võitnud seitse kohtumist. Samuti võitis Barcelona meeskondade tänavuse esimese kohtumise Hispaania kõrgliigas. Oktoobri alguses toimunud kohtumises olid Barcelona võidunumbrid 89:74.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles