Miks kadus hümni laulnud Maroko väravavaht vahetult enne avavilet väljakult? (2)

Postimees Sport
Copy
Maroko väravavaht Yassine Bounou (paremal).
Maroko väravavaht Yassine Bounou (paremal). Foto: Rungroj Yongrit/Epa/Scanpix

Maroko alistas jalgpalli MM-finaalturniiri F-alagrupi kohtumises 2:0 Belgia, kuid vaid loetud hetked enne kohtumise algust kadus nende väravavaht Yassine Bounou müstiliselt platsilt. Nüüd on selgunud, et hüüdnime Bono kasutavat puurilukku vaevas tervisemure.

Pühapäeval leidis aset MMi ilmselt üks veidramaid hetki, Bounou kuulus oma koondise algrivistusse, kuid mõni sekund enne avavile kõlamist seisis väravasuul hoopis varumängija Munir Mohamedi.

Bounou osales mängueelsel soojendusel, sarnaselt teistele läks ta enne hümnide laulmist tagasi riietusruumi, kuid tuli siis koondisega koos väljakule, laulis hümni, kuid traditsioonilise foto tegemisel oli ta väljakult haihtunud.

Bono puudumine jäi märkamata paljudel telekommentaatoritel üle maailma. BBC kommentaatorid nimetasid Maroko väravat kaitsnud Mohamedit esimesed 38 minutit Bonoks, kuniks märkasid oma eksimust.

Nüüd on selgunud, et 31-aastast Bounou’d vaevas enne matši peapööritus ning silme eest kiskus uduseks, vahendavad BBC ja L'Equipe'i

Maroko õnneks ei osutunud Bono puudumine otsustavaks, sest 33-aastane ja nelja aasta eest koondise põhiväravavahi rolli täitnud Mohamedi sai väga hästi hakkama. Maroko võitis Belgiat 2:0, seda tänu Abdelhamid Sabiri ja Zakaria Aboukhlali teise poolaja väravatele.

Marokol on F-alagrupis neli punkti, enne kui kohtutakse järgmisel neljapäeval Kanadaga. Belgiat ootab ees mäng elu ja surma peale Horvaatiaga.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles