JÄRELVAADATAV Sulgpalli Klubide Karika meistriliiga mängude avapäev

Sport
Copy

Sel nädalavahetusel leiab Kääriku Spordikeskuses aset Eesti sulgalli Klubide Karikas. Meistriliiga mängud on nähtavad Postimehe vahendusel. Võistluste esimene päev on järelvaadatav.

Enne võistluste avapäeva:

Kahe klubivaheline matš kestab 100 punktini ja mängitakse 20 silmani viies erinevas mänguliigis: meeste üksikmäng, naiste üksikmäng, meeste paarismäng, naiste paarismäng ja segapaarsimäng.

Meistriliigas on võistlustules seitse võistkonda, kellest kolm tulevad Tallinnast: Raul Musta Sulgpallikool, Tallinna Kalev ja Tallinna Sulgpallikeskus. Ülejäänud neli meeskonda toimetavad igapäevaselt Tartus: Triiton, Veeriku ja kaks meeskonda TÜASKist.

Võistluse favoriidid on Raul Musta Sulgpallikool, Triiton ja TÜASK I võistkond. Raul Must SK-d esindavad Eesti meeste esireket Karl Kert, Rasmus Talts, Chris-Robin Talts, Birgit Reintam, Eliise-Kristiine Altmäe ja Helis Pajuste. Triitoni koosseisu kuuluvad juunoride EM-i viies Tauri Kilk, Anton Berik, Mikk Õunmaa, Eesti naiste esipaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel ning Catlyn Kruus. TÜASK I võistkonda esindavad Mikk Järveoja, Eesti üks edukamaid paarismängijaid Kristjan Kaljurand, Kertu Margus, Sale-Liis Teesalu ja Helina Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles