Poola väravavaht vedas Messiga 100 euro peale kihla, kuid kaotas ega taha maksta! (1)

Toimetas Ville Arike
Copy
Kas see on hetk, mil Wojciech Szczesny (nr 1) ja Lionel Messi sõlmivad kihlvep?!
Kas see on hetk, mil Wojciech Szczesny (nr 1) ja Lionel Messi sõlmivad kihlvep?! Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Jalgpalli maailmameistrivõistlused kestavad kuu aega ja pakuvad vahel ka pentsikuid olukordi. Vaatamata asjaolule, et Argentina ja Poola pidasid kolmapäeval ülitähtsa kohtumise, leidsid kaks mängijat aega sõlmida keset  mängumöllu kihlvedu!

See juhtus esimese poolaja lõpupoole, kui väljakukohtunik läks teleekraanilt vaatama, kas määrata Argentina meeskonna kasuks penalti või mitte. Nimelt oli Poola koondise väravavaht Wojciech Szczesny puudutanud karistusalas käega argentiinlaste liidri Lionel Messi nägu ning kohtunik ei osanud esimese hooga olukorra kohta selget seisukohta võtta.

Niimoodi hüppas Poola väravavaht Wojciech Szczesny (vasakul) Lionel Messi poole.
Niimoodi hüppas Poola väravavaht Wojciech Szczesny (vasakul) Lionel Messi poole. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Szczesny avaldas pärast mängu, et ajal, mil kohtunik asja uuris, sõlmis tema Messiga kihlveo 100 eurole, et kas penalti määratakse või mitte! Ta lisas, et ei kavatsegi maksta vaatamata asjaolule, et kaotas kihlveo, vahendas portaal The Athletic.

Nimelt määrati Argentina kasuks penalti, mõistagi Messi ise läks seda lööma, kuid Szczesny tõrjus!

Wojciech Szczesny tõrjub Lionel Messi löödud penalti!
Wojciech Szczesny tõrjub Lionel Messi löödud penalti! Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

«Ütlesin talle, et võime vedada 100 euro peale kihla, et penaltit ei anta. Seega kaotasin Messile kihlveo. Ma ei tea, kas selline asi on MMil lubatud ja võib-olla saan karistada, aga see praegu ei huvita mind. Ja ma ka ei maksa talle! Tal on ju sellest 100 eurost ülskõik, come on,» rääkis Szczesny heatujuliselt.

Poolakate tuju oli hea, sest vaatamata 0:2 kaotusele pääseti alagrupist teisena edasi. Kaheksandikfinaalis kohtutakse tiitlikaitsja Prantsusmaaga.

Saudi Araabiast 2:1 jagu saanud Mehhiko kogus Poolaga võrdselt 4 punkti, kuid kehvem väravate vahe jättis keskameeriklased alagrupis kolmandaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles