Jumal tänatud, et Holland ja Argentina võitsid!

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Pühapäevasem vutisõber võib rahulikult hingata: Lionel Messi seiklused jalgpalli MMil jätkuvad.
Pühapäevasem vutisõber võib rahulikult hingata: Lionel Messi seiklused jalgpalli MMil jätkuvad. Foto: Seshadri Sukumar/ZUMA Press Wire/Scanpix

Kuigi säärane artikli pealkiri sobiks rohkem arvamusloole, siis tegelikult räägivad ka numbrid sama keelt. Väikeriikide vutiedu on küll äge, ent MMidel tasub tahta ikkagi suurte vastasseise.

Enne asja juurde jõudmist markeerigem ära, et see, kui Taani 1992. aastal Euroopa meistriks tuli, oli ülivõimas! See, kui Island 2016. aastal EMil alagrupist edasi pääses ja seejärel kaheksandikfinaalis veel Inglismaale säru tegi, oli vinge! Või see, mida Saudi Araabia sel MMil Argentinaga tegi. Puhta punk! Ent MMidel tasub ikkagi tahta suurte vastasseise.

Tänavuse MMi üks suuremaid šokke oli Saudi Araabia võit Argentina üle. See oli küll vinge, ent suures plaanis huvitab vutisõpru ikkagi rohkem Lionel Messi ja Argentina käekäik.
Tänavuse MMi üks suuremaid šokke oli Saudi Araabia võit Argentina üle. See oli küll vinge, ent suures plaanis huvitab vutisõpru ikkagi rohkem Lionel Messi ja Argentina käekäik. Foto: IMAGO/Moritz Mueller/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles