Brasiilia tantsib ja ootab kuuendat MM-tiitlit (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Brasiilia vutivõlurid Raphinha (vasakult), Vinicius Junior, Lucas Paqueta ja Neymar demonstreerisid lisaks mänguoskusele Lõuna-Korea vastu ka oma tantsuoskusi.
Brasiilia vutivõlurid Raphinha (vasakult), Vinicius Junior, Lucas Paqueta ja Neymar demonstreerisid lisaks mänguoskusele Lõuna-Korea vastu ka oma tantsuoskusi. Foto: IMAGO/Sports Press Photo/Scanpix

Viiekordne maailmameister Brasiilia pani jalgpalli MMi kaheksandikfinaalis Lõuna-Korea vastu püsti tõelise tulevärgi.

Kuigi brasiillased pakkusid nauditavad jalgpalli ka alagrupis, käis seal sellega kaasas märksõna – raiskamine. Kohtumistes Serbia, Šveitsi ja Kameruniga saatsid sambamaa pojad vastaste värava suunas ühtekokku 52 lööki, ent lõid kõigest kolm väravat.

Kaheksandikfinaaliks Lõuna-Koreaga korrigeeriti aga oma sihikuid ning juba avapoolaja lõpuks vaatas tabloolt vastu Brasiilia 4:0 eduseis, mis saavutatud ametliku statistika järgi küll kümne, kuid tegelikult kuue pealelöögiga. Sest neli viimast tulidki juba 4:0 eduseisust, kus brasiillased isegi enam ei ahastanud, kui pallist mööda lõid või selle vastaste väravavahile sülle saatsid. Sest väljakul käis o jogo bonito.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles