Björndalen oli püha viha täis: võistlusel polnud suusatamisega midagi pistmist (1)

Christopher Krutto
Copy
Johannes Thingnes Bö Annecy-Le Grand Bornandi MK-etapil
Johannes Thingnes Bö Annecy-Le Grand Bornandi MK-etapil Foto: JEFF PACHOUD/AFP/Scanpix

Eile sõideti Prantsusmaal Annecy-Le Grand Bornandis laskesuusatamise MK-etapi raames meeste jälitussõit, mille järel kritiseeriti kõvasti võistlusrada. Hagu andis korraldajatele alla ka legendaarne Ole Einar Björndalen.

Norrakatel õnnestus sõidust võtta kolmikvõit: esimesena lõpetas Sturla Holm Lägreid, teisena Vetle Sjaastad Christiansen ja kolmandana Johannes Thingnes Bö.

«Kolmikvõit oli magus, aga hävinenud varustus jätab kibeda järelmaitse,» ütles Bö finiši järel Norra telekanalile TV2. Nimelt oli rada ekspertide sõnul liiga jäine. Kusjuures seetõttu lükati starti ka edasi, kuid see väga ei aidanud.

«Ma olen käinud paljudel suusavõistlustel, aga pole kunagi näinud enda ümber nii palju vihaseid võistlejaid,» tunnistas Björndalen TV2 eetris. «Siin ei olnud suusatamisega midagi pistmist.

Võistlust alustas esimesena Bö, kes pidi lõpuks piirduma kolmanda kohaga. Björndaleni sõnul pole ta kunagi näinud Bö-d nii halvasti suusatamas.

«See oli hullem, kui välja paistis. Seal oli täna võimatu suusatada. Kogu see asi oli üks paroodia,» põrutas Björndalen, kelle sõnul oli uskumatu, et rada enne võistlust korda ei tehtud. Lisaks andis ta mõista, et mõni rajahooldaja võib isegi töökohast ilma jääda.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles