Lappi annab vaatamata negatiivsele kuvandile Neuville'ile võimaluse

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Thierry Neuville (lehvitamas) ja Esapekka Lappi suvisel Rally Estonial. Siis esindas soomlane veel Toyota värve. Taustal paistab ka tšempion Kalle Rovanperä.
Thierry Neuville (lehvitamas) ja Esapekka Lappi suvisel Rally Estonial. Siis esindas soomlane veel Toyota värve. Taustal paistab ka tšempion Kalle Rovanperä. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Tuleval autoralli hooajal võistleb põlise Hyundai-mehe Thierry Neuville'i kõrval täiskohaga Esapekka Lappi. Ta proovib minna aastale vastu eelarvamusteta.

Lõppenud hooajal tekkis Neuville'i ja enne tähtaja lõppu omal soovil lepingu lõpetanud Ott Tänaku vahel hõõrumisi. Eestlane viitas nii mõnelgi juhul, et belglasest kolleegil on tiimis ootamatult suur sõnaõigus.

Neuville'il ongi ilmselt teatavad privileegid, sest ta kuulub Hyundai tiimi selle loomisest, 2014. aastast saati. Nüüd peab n-ö teise numbri rolliga hakkama saama Lappi.

«Me pole aastate jooksul eriti tihedalt kokku puutunud, sest oleme sõitnud erinevates tiimides. Aga olen tema kohta kuulnud palju erinevaid arvamusi, pigem negatiivseid,» tunnistas Lappi rallit.fi-le.

«Aga pean suhtuma avatud meelega, sest mul puudub temaga tiimikaaslase kogemus. Pean eelarvamused kõrvale jätma ja talle võimaluse andma. Vaatame, mis sellest välja kujuneb.»

Uus autoralli MM-hooaeg algab 19. jaanuaril Monte Carlos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles