Maailma esireketi isa imetleb Anett Kontaveiti

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Anett Kontaveit sügisel Tallinna WTA-turniiril.
Anett Kontaveit sügisel Tallinna WTA-turniiril. Foto: Tairo Lutter

WTA esinumbri Iga Świąteki isa Tomasz avaldas, et on suur Anett Kontaveidi talendi austaja.

Poola portaal Onet uuris Tomasz Świątekilt, kui kauaks võiks tema 21-aastasel tütrel jaguda motivatsiooni kõrgel tasemel mängida. Oma mõttearendusega jõudis ta välja 27-aastase Kontaveidini, kellest ta on kuulnud ühte kuulujuttu.

«Tean, et tütar ja tema tiim vaatavad asju ette ühe või kahe aasta kontekstis. 2024. aasta Pariisi olümpia on kahtlemata väga tähtis. Kõik oleneb perspektiivist. Olen kuulnud, et Anett Kontaveit, keda ma väga imetlen, on tennisest väsinud ja see hirmutab mind. Teisalt näen Rafael Nadali (36) ja Novak Djokovic (35), kes on temast palju vanemad. Nendelt meestelt tuleks küsida, mis neid erutab ja mis neid sellises vanuses ikka veel sellisel tasemel hoiab,» lausus Tomasz Świątek.

«Mõned asjad juhtuvad spontaanselt, mõned individuaalselt, mõned on jällegi lähedaste mõjutustel. Ma ei tea, kuidas asjad Iga jaoks kujunevad. Praegu olen õnnelik, et ta naudib seda, mida teeb. Ta on viimasel ajal kõvasti vaeva näinud ja hooajaks valmistunud. See teeb nii mulle kui ka talle rõõmu,» lisas papa Świątek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles