Raieste sai lõpuks tublisti mängida ja tulikuuma Baskonia vägev võiduseeria jätkub

Toimetas Ville Arike
Copy
Sander Raieste viskas 25 minutiga 7 punkti.
Sander Raieste viskas 25 minutiga 7 punkti. Foto: Facebook / Baskonia

Hispaania tippklubisse Vitoria Baskoniasse kuuluv Eesti koondislane Sander Raieste sai pärast mõningast pausi taas tublisti mänguaega ning aitas oma tööandja võõrsil Granada vastu võidule 95:84.

Baskonia peatreener Joan Penarroya andis koduliiga mängus puhkepäeva kolmele põhitegijale: Maik-Kalev Kotsarile, Darius Thompsonile ja Rokas Giedraitisele. Vahetusmehed said rohkem mütata ning vedasid kenasti välja, meeskond sai kahe sarja peale kokku 12. võidu järjest.

Hooaja rekordilise mänguaja (26 minutit) saanud Raieste palju peale ei visanud – ta tabas oma mõlemad kahepunktivisked ning kahest kolmesest ühe. 7 punktile lisas ta 4 lauapalli, 2 vaheltlõiget ja 1 korvisöödu. Tema väljakul olles olid asjad korras, meeskond jäi selle perioodiga 12 punktiga plussi.

Baskonia resultatiivseimaks kerkis 32 punktiga Markus Howard, Matt Costello lisas 14 ja Daniel Diez 12 punkti. Granada parim oli Alex Renfroe 15 punktiga. Baskonia tõusis koos Barcelona ja Madridi Realiga jagama esikohta (kõigil 11 võitu ja 3 kaotust).

Vooru suur duell Reali ja Barcelona vahel peeti esmaspäeval. Võõrsil mänginud Barca võitis 87:78 (Laprovittola 19, Higgins 18 – Tavares 19, Yabusele, Musa 14). Matthias Tassi koduklubi BAXI Manresa kohtub täna võõrsil Obradoiroga.

Turniiritabel:

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles