Tänak ja Järveoja said kolm Fordi sõiduautot

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak sõidab ralliväliselt nüüd autoga Ford Mustang Mach-E.
Ott Tänak sõidab ralliväliselt nüüd autoga Ford Mustang Mach-E. Foto: Info-Auto

Fordi esindaja Eestis Info-Auto annab tänavuseks hooajaks autoralli MMil osaleva tiimi M-Sport esisõitja Ott Tänaku ja tema kaardilugeja Martin Järveoja käsutusse täiselektrilise auto Ford Mustang Mach-E, samuti kaks linnamaasturit Ford Kuga.

Info-Auto juhataja Kaupo Katkosilti sõnul on eesmärk toetada rallipaari nende igapäevasõitudel, et sportlased saaksid võistlusteks maksimaalselt keskenduda.

«Eelnevatel rallidel olen kaasa elanud nii Fordi kui ka Oti ja Martini õnnestumistele eraldi. On tohutult hea meel, et eestlastest tipprallipaar võistleb tänavu taas Fordi värvides, mille all nende WRC-karjäär 2011. aastal alguse sai. Malcolm Wilson, Richard Millener ja Ott Tänak on ōelnud, et neil on selge eesmärk: võita 2023. aasta maailmameistrivõistlused sõitjate arvestuses.

Selle eesmärgi saavutamine nõuab palju tööd ja energiat, ent tean, et väljakutseks ollakse valmis ning tänaseks on meie koostöö M-Spordiga jōudnud sinnamaale, et saame anda omapoolse panuse. On erakordne võimalus näha neid Ford Pumaga oma unistusi ellu viimas,» rääkis Katkosilt pressiteate vahendusel.

Ta lisas, et Info-Autot seob M-Spordiga juba aastatepikkune koostöö. Varasemalt on tiimi liikmeid varustatud Fordidega kohapealseteks sõitudeks kodustel MM-etappidel Rally Estonia. Otsus anda Fordid ka tiimi esirallipaari kasutusse tähendab koostöös sammu edasi.

M-Spordi meeskonna pealik Richard Millener hindab Info-Auto toetust väga kõrgelt. «Teadmine, et Fordi esindaja ja kogu Eesti on meie selja taga, on meile oluliseks toeks WRC-sarja eesmärkide saavutamisel,» ütles Millener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles