Kalev/Cramo sai eurosarja kaotusele pisut palsamit, Pärnu suutis visata kõigest 41 punkti

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kristjan Kitsing oli täna Kalev/Cramo resultatiivseim.
Kristjan Kitsing oli täna Kalev/Cramo resultatiivseim. Foto: Tairo Lutter

Kui eurosarjades pole BC Kalev/Cramo käsi viimasel ajal kõige paremini läinud – alles nädala alguses kaotati FIBA Europe Cupi raames Den Boschi Heroesile –, siis koduses Eesti-Läti liigas seilatakse ikkagi võidult-võidule. 

Täna sõideti külla BK Ogrele, kelle vastu teeniti kindel 100:78 võit.

Enim panustas triumfi Kristjan Kitsing, kes viskas pingilt sekkudes koguni 26 punkti (kolmesed 6/9, vabavisked 8/11). Kahekohalise punktisummani küündisid veel Wesley van Beck (12), Oleksandr Kovilar (11) ja Alterique Gilbert (10).

Ogre resultatiivseimad olid Edgars Lasenbergs 15 ja Janis Poznaks 13 punktiga. STATISTIKA

Kalev/Cramo on Eesti-Läti liigas võitnud nüüd viis mängu järjest ning 15 kohtumisega on neil ette näidata 12 võitu ja kolm kaotust, millega hoitakse Riia VEFi ja Prometei järel kolmandat kohta.

Teistes ühisliiga kohtumistes purustas Riia VEF täna 85:41 Pärnu Sadama. Võitjate resultatiivseim oli Glenn Cosey 18 punktiga, Pärnu leeris jõudis ainana kahekohalise punktisummani Robert Valge (11). STATISTIKA

TalTech/Optibet oli samal ajal koduplatsil 84:58 üle BK Liepajast. Enim panustasid võitu Kristaps Gluditis (19 punkti) ja Gregor Ilves (17 punkti). STATISTIKA.

Standings provided by Sofascore

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles