Aita Henri Drell NBA tähtede mängule

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Henri Drell NBA G-liiga tiimi Windy City Bullsi särgis.
Henri Drell NBA G-liiga tiimi Windy City Bullsi särgis. Foto: Facebook @thewindycitybulls

Reedel algas NBA järelkasvu ehk G-liiga tähtede mängu hääletus, kus mõistagi on võimalik oma hääl anda ka Henri Drellile. 

G-liiga tähtede mängule, mille ametlik nimi on Next Up, valitakse kokku 24 mängijat. Kui 14 pallurit paneb paika liiga, siis kümme meest valitakse omakorda rahvahääletusel. 

G-liiga tähtede mängu teeb tänavu eriliseks tõsiasi, et esimest korda kuulub see suure NBA tähtede mängu nädala programmi ehk G-liiga parimad saavad Salt Lake Citys nautida samasugust glamuuri ja tähesära.

Nõnda ongi Eesti korvpallisõbral võimalik Drell NBA tähtede mängule aidata. Teadjamad teavad öelda, et jala ukse vahele pääsemiseks läheb tarvis nii 20 000 – 25 000 häält. Oma hääle saab Drelli poolt anda SIIN. Eestlase leiab ääremängijate ehk forwardite seast, kelleni jõuab, kui esmalt kahele tagamängijale (guardile) hääl antud.

Drell on tänavu Windy City Bullsi eest väljakul käinud viies kohtumises ning tema keskmised näitajad on 9 punkti, 5 lauapalli, 1,8 korvisöötu, 0,8 vaheltlõiget ja 0,2 blokki 31,6 minuti jooksul.

Võrdluseks, mullu olid Drelli näitajad G-liigas 5,2 punkti, 3 lauapalli, 1,2 korvisöötu.

NBA G-liiga tähtede mängu rahvahääletus lõppeb 4. veebruari varahommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles