PM MONTES ⟩ Neuville usub, et Ford tõuseb tuhast: pole kahtlustki, nad leiavad oma kiiruse

Karl Mihkel Eller
, Monaco, Monte Carlo
Copy
Thierry Neuville (vasakul) ja Martijn Wydaeghe tõusid Monte Carlo rallil poodiumile pärast aastast vaheaega. Oma esimese võidu Monte Carlos noppis Neuville 2020. aastal, siis istus ta kõrval Nicolas Gilsoul.
Thierry Neuville (vasakul) ja Martijn Wydaeghe tõusid Monte Carlo rallil poodiumile pärast aastast vaheaega. Oma esimese võidu Monte Carlos noppis Neuville 2020. aastal, siis istus ta kõrval Nicolas Gilsoul. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport

Täpselt aasta tagasi sai M-Spordi meeskond juubeldada, sest Sébastien Loeb võitis kaheksandat korda Monte Carlo ralli. Rohkem triumfe Suurbritannia meeskond 2022. aastal tähistada ei saanud, kuid Ott Tänaku endine meeskonnakaaslane Hyundai-päevilt, Thierry Neuville usub, et saarlase näpunäidete abil leiab Ford oma kiiruse.

34-aastane Neuville oli ainus, kes suutis Toyotade kõrval 2023. aasta Monte Carlo rallil noppida katsevõite. Kuigi ilma tegid üheksandat korda Monte Carlos võitnud Sébastien Ogier ja esimest korda Lõuna-Prantsusmaal sõidetaval rallil poodiumile tõusnud Kalle Rovanperä (mõl Toyota), siis ei usu kolmandana lõpetanud Neuville, et Jaapani tiimi ülemvõimu pärast tuleks ülemäära palju muretseda.

«Ma ei usu, et peaksime olema murelikud. Me teame, et meil seisab veel tükk tööd ees ja tegeleme sellega. Sain Monte Carloks testida vaid ühe päeva, otsustasime auto seadistada vastavalt kõikidele võimalikele oludele. Lõpuks tuli täiesti kuiv ralli, mis ei vastanud meie plaanidele,» rääkis Neuville pärast rallit ajakirjanikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles