Rängalt põlve vigastanud Ricky Rubio hooaeg on läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastus lõpetas Ricky Rubio hooaja enneaegselt.
Vigastus lõpetas Ricky Rubio hooaja enneaegselt. Foto: SCANPIX

Esimest aastat NBAs mängiva Ricky Rubio hea debüüthooaeg sai kurva lõpu – reedeses kohtumises Los Angeles Lakersi vastu vigastas hispaanlane põlvesidemeid ning peab minema operatsioonile.

Rubio tegi põlvele häda kohtumise lõpus, kui üritas takistada Kobe Bryanti läbimurret. Uuring näitas põlvesidemete rebendit ning arstide hinnangul peab Rubio pidama paranemiseks vähemalt pooleaastase mängupausi.

Oma debüüthooajal on Minnesota Timberwolvesi põhimängujuhiks kerkinud Rubio säranud, alustades 41 mängitud kohtumises 31 korral põhikoosseisus. Ta on visanud mängus keskmiselt 10,6 punkti, andnud 8,2 korvisöötu ja võtnud 4,2 lauapalli ning tema ja Kevin Love’i koostöö tulemusel on mitu hooaega tabeli lõpus virelenud Timberwolves kerkinud Läänekonverentsis keskmike hulka – hetkel ollakse 21 võidu ja 21 kaotusega konverentsis 9. positsioonil ehk napilt esimesena play-offi kohalt väljas.

Vähemalt sama suur hoop on Rubio vigastus ka Hispaania rahvuskoondisele, kuna suvisel Londoni olümpiaturniiril jääb Rubiol samuti mängimata.

Rubio debüüthooaja ilusamaid hetki on võimalik näha allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles