JÄRELVAADATAV ⟩ Võimast hooaega tegev Tartu ei võtnud jalga gaasipedaalilt

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas alistas Tartu Bigbank 3:0 Jekabpilsi Luši.

Enne mängu:

Tartu on tegemas äraütlemata vägevat hooaega: kui vana aasta lõpus tuldi taas Eesti karikavõitjaks, siis Balti liigas on 18 mängust kaotatud ainult üks. Mõistagi tähendab see, et Alar Rikbergi hoolealused on liidrid.

Jekabpils võitleb Jurmalaga Läti esiklubi nimetuse üle. Praegu on peal viimased, aga Jekabpilsil on kolm mängu vähem peetud ning erinevalt Jurmalast on nende saldo positiivne: kümme võitu ja kaheksa kaotust.

Sel hooajal on Tartu ja Jekabpils kohtunud kaks korda ning ehkki Eesti võistkond on mõlemad mängud võitnud, pole need tulnud kuigi lihtsalt: kirjas on 3:2 ja 3:1 võidud.

Bigbanki peatreener Alar Rikberg loodab nädalast maksimumpunkte, kuigi muresid jagub. «Põhieesmärk on meie jaoks Balti liiga põhiturniiri võit kindlustada. Mul on hetkel vigastuste tõttu mitu mängijat hädas ja tuleb kombineerida mänguaja jagamist ja tulemuse saavutamist. Ei tahaks põhiturniiri võitja otsustamist viimastele mängudele jätta. Ja see nädal, mille põhiturniiri võitja vabaks saab (sest pääseb otse poolfinaali - toim.) kulub vigastustest taastumiseks jms marjaks ära. Sellest nädalast tahame seega kindlasti võtta maksimumpunktid,» sõnas Rikberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles