JÄRELVAADATAV ⟩ Lätlased panid Tartu Bigbanki imelisele võiduseeriale punkti

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas kohtusid pühapäeval Tartu Bigbank ja Daugavpils. Koduväljakul mänginud tartlased pidid tunnistama Daugavpilsi 3:2 (16:25, 25:22, 25:21, 19:25, 15:9) paremust.

Tartu Bigbank tuli tänasele kohtumisele vastu olukorras, kus Balti liigas oldi võidukad olnud 18 kohtumist järjest. Viimati tunti kaotusekibedust hooaja avamängus, kui tartlased tunnistasid Selver/TalTechi paremust.

Ka täna alustati kohtumist õlitatult ning avageim võideti koguni 25:16. Seejärel said lätlased enda mängu paremini käima ning külalised võitsid kaks järgmist geimi numbritega 25:22 ja 25:21.

Hetkeks näis, et Bigbank tuleb ikkagi raskest olukorrast välja. Nad mängisid vastased neljandas geimis selgelt 25:19 üle ning läksid otsustavale vaatusele enesekindlalt vastu. Viimast geimi juhtima asunud Tartu leidis end väga kiiresti viiepunktilisest kaotusseisust. Sellest ei õnnestunudki neil väljuda ning otsustav geim kuulus Daugavpilsile 15:9.

Enne mängu:

Alar Rikbergi hoolealused Tartust on sel hooajal olnud fantastilises hoos, sest lisaks Eesti karikavõidule on nad Balti liigas kaotanud 19 mängust kõigest ühe. 52 punkti annab tabelis kindla liidrikoha, kui lähimal jälitajal Selver/TalTechil on üks mäng rohkem peetud, aga seitse silma vähem.

Daugavpils on liigas osalevast kolmest Läti klubist tabeliseisu vaadates kõige kehvemal positsioonil: viies. 20 mängust on nad võitnud kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles