JÄRELVAADATAV ⟩ Selver/TalTech ei andnud Pärnule mingit võimalust

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas kohtusid Selver/TalTech ja Pärnu VK. Favoriidina tänasele kohtumisele vastu läinud Selver/TalTech teenis veenva 3:0 (25:15, 25:15, 25:8) võidu.

Enne mängu:

Tabelit vaadates on soosik ilmselge: Selver/TalTech. Nad on Balti liigas võitnud 20 mängust 15 ning hoiavad tabelis Tartu Bigbanki järel teist kohta, jäädes taaralinlastest maha neli punkti. Tõsi, pealinnaklubil on kaks mängu rohkem peetud.

Pärnu jaoks see hooaeg kulgenud raskelt. Seitsme klubi konkurentsis hoitakse viimast nelja võidu ja 17 kaotusega viimast kohta ning mõlemad senised kohtumised Selver/TalTechi vastu on kaotatud: mullu sügisel jäädi alla 0:3 ja 2:3.

Selver/TalTechi peatreener Andres Toobal tõdeb, et nende jaoks on tabeliseis üsna lukus. «Meil, jah, väga liikumist ilmselt enam ei ole ja jääme sinna, kus oleme. Mänguliselt pole me aasta lõpust saadik head rütmi suutnud leida ja sellele üritamegi keskenduda – et eeldatav põhikoosseis leiaks omavahel parema klapi. Meil on edasine mängugraafik üsna tihe ja trenne seetõttu väga palju teha ei saa, peame eelkõige mängudes selle tunnetuse tagasi saama,» sõnas Toobal.

Pärnu peatreener Toomas Jasmin pole kindel, kas saab kasutada vigastusest paranevat põhisidemängijat Richard Voogelit, samuti on puudu Hindrek Pulk. «Väga suuri ootusi mul nädalavahetuse osas pole, siis on ka pettumus väiksem. Aga muidugi läheme me võitlema ja eks palju oleneb sellest, kuidas alguses minema saame. Võimalik, et jagan ka mänguaega rohkem kui tavaliselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles