Kohalikul rallil kraavi sõitnud Lappi vaatas asja positiivselt

Christopher Krutto
Copy
Esapekka Lappi.
Esapekka Lappi. Foto: Hyundai Motorsport

Autoralli MM-sarjas Hyundaiga täishooaega kaasa tegev Esapekka Lappi võistles eile Soome meistrivõistluste etapil Kuopios. See ei läinud päris plaanipäraselt, sest ta sõitis eelviimasel katsel välja.

Lappi oli Kuopios kulgemas kindla võidu suunas. Kui hommikul pakkus talle Rally1-autoga konkurentsi ka Takamoto Katsuta, siis jaapanlane sõitis viiendal kiiruskatsel teelt välja ning pidi hiljem seetõttu katkestama.

Ometi ei saanud Lappi oodatud võitu, sest eelviimasel katsel libises ta ise teelt välja ning jäi lumme kinni. Pealtvaatajate abiga sai ta küll uuesti liikuma, kuid kaotas eksimuse tõttu ligi 11 minutit.

«See päev oli mõeldud limiitide otsimiseks. Pidurdasin ilmselt natuke liiga hilja ja auto ei püsinud teel. Tulime piire otsima ja leidsime need,» sõnas Lappi Rallit.fi-le.

Lappi oli väga rahul sellega, et suutis edestada Katsutat. «See päev oli minu jaoks väga tähtis. Hommikul saime Katsutaga aegasid võrrelda ning olime temast kiiremad. Muidugi ei ole ta kõige suurem favoriit järgmisel nädalal Rootsis, aga on seal alati hooga sõitnud,» lausus soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles