Fännide närvidega mänginud Bö võitis Norrale järjekordse kulla, Eesti paar esikümnes

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rene Zahkna.
Rene Zahkna. Foto: Greta Külvet

Laskesuusatamise MM Oberhofis jätkus paarissegateatega, kus maailmameistriteks krooniti Norra duo Marte Olsbu Röiseland ja Johannes Thingnes Bö. Eesti paar Tuuli Tomingas ja Rene Zahkna finišeerus üheksandal kohal.

Paarissegateatesõidus läks rajale koguni 27 koondist ning nende seas ka Eesti koondis stardinumbriga 18. Nendest finišisse jõudis 21.

Maailmameistriks krooniti Norra esindus, kes sõitis täna koosseisus Marte Olsbu Röiseland ja Johannes Thingnes Bö. Oma viienda MM-tiitli võitnud Bö mängis seejuures veel viimases vahetuses veel fännide närvidega ja käis trahviringil. Viimases lasketiirus näitas ta, aga kes on ikkagi laskesuusakuningas ja norralane tabas kiiresti kõik viis märki.

Hõbemedali võitis Austria, koosseisus Lisa Theresa Hauser ja David Komatz, kes kaotasid võitjatele 13,8 sekundit. Pronksi noppisid Itaalia koondislased Lisa Vittozzi ja Tommaso Giacomel, kes kaotasid Norrale juba 51 sekundit.

Eesti pidi täna käima ühel trahviringil, ent see ei takistanud koondist esikümnesse sõitmast. Viimases vahetuses edukalt esinenud Zahkna tõi Eesti finišisse üheksandal kohal, kaotust võitjale kogunes 2.24,8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles