JÄRELVAADATAV ⟩ Võru Barrus andis lätlastele lahingu, kuid kaotas play-off'i avamängu

Postimees Sport
Copy

Võru Barrus kaotas võrkpalli Balti liigas veerandfinaalseeria avamängu kodusaalis Daugavpilsi vastu 1:3 (21:25, 25:27, 25:21, 18:25). Postimees vahendas kohtumist otseülekandes.

Vigastuste tõttu kahe põhimeheta mängiva Võru resultatiivseimaks kerkis 20 punktiga (+11) Matthew Slivinski, 17 silma (+2) lisas John Hatch. Võru vastuvõtt oli 66%, rünnak 40%, blokiga teeniti 14 punkti ja servijoone tagant saadi 8 punkti ja tehti 18 viga, kirjutas volley.ee.

Daugavpilsile tõi Andris Širjakovs 21 punkti (+9). Lätlaste vastuvõtt oli 41 ja rünnak 45%, blokist saadi 15 ja servilt 2 punkti (9 viga). Selle paari kordusmäng peetakse Daugavpilsis 25. veebruaril kell 18.00.

Veerandfinaalseeriad on 2-mängulised, teine mäng toimub põhiturniiri kõrgemal kohal lõpetanud meeskonna kodusaalis. Veerandfinaalide kõik kordusmängud peetakse laupäeval, 25. veebruaril.

Edasipääseja selgitamisel vaadatakse esmalt võitude ja seejärel punktide arvu (3:0 ja 3:1 edu annavad võitjale kolm punkti, 3:2 võitjale kaks ja kaotajale ühe). Kui võidud ja punktid on võrdsed, selgitab edasipääseja kuldne geim.

Enne mängu:

Selle paari omavahelised põhiturniiri mängud on olnud tasavägised. Võrul on kirjas kaks 3:2 võitu ja üks 3:0 võidu, Daugavpils on saanud ühe 3:1 võidu.

Võru meeskonna peatreener Oliver Lüütsepp peab taas hakkama saama mitme põhimeheta. Samas on ka Daugavpilsil ilmselt puudujaid. «Daugavpils on hästi mänginud ja oma positsiooni kindlasti välja teeninud. Nende põhielement on olnud rünnak, kui neil hea päev, siis on raske neid pidurdada. Peame nad võrgust eemale saama ja siis nende nurkadega kõrgemate pallide puhul hakkama saama,» kirjeldas Lüütsepp vastast.

«Viimases kohtumises Tartu vastu vigastas nende diagonaal Andris Širjakovs õlga ja tema mängimine tundub kahtlane. Samas oleme me ka nende teise diagonaali vastu hädas olnud sel hooajal. Muresid on meilgi, sest ma ei saa vigastuste tõttu kasutada ei Garrett Zolgi ega Edvarts Buividsit. Üritame neid ravida, aga praegu ei tundu pilt väga hea. Seega on seis keeruline, aga need, kellega mängida, on teada ja püüame endast parima anda,» lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles