EOK sõlmis 400 000 eurot väärt lepingu

Postimees Sport
Copy
Pafi tegevjuht Christer Fahlstedt ja EOK asepresident Hanno Pevkur.
Pafi tegevjuht Christer Fahlstedt ja EOK asepresident Hanno Pevkur. Foto: Hendrik Osula/EOK

Eesti Olümpiakomitee (EOK) pikendas kuni 2026. aastani koostöölepet online-spordiennustusettevõttega Paf, kes toetab EOKd nelja-aastase perioodi vältel 400 000 euroga.

Pafi tegevjuhi Christer Fahlstedti sõnul toetatakse hea meelega Eesti sporti. «Olümpiakomitee on meie jaoks perfektne partner. Pafi ja Eesti Olümpiakomitee koostöö algas 20 aastat tagasi. Olen kindel, et see jätkub samamoodi ka järgmise 20 aasta jooksul, kui näeme, kuidas Eesti sportlased olümpiamängudel Team Estonia ridades edukalt osalevad,» ütles Fahlstedt EOK pressiteate vahendusel.

EOK asepresident Hanno Pevkur märkis, et koostöö on olnud viljakas. «Mul on hea meel, et Paf on jäänud EOK lojaalseks partneriks, kelle ideaalid ja väärtused on meiega sarnased. Üheskoos oleme teinud suuri asju ning teeme neid edaspidigi,» rääkis Pevkur.

2023-2026 koostööperioodi mahuvad Pariis 2024 suveolümpiamängud, Milano Cortina 2026 taliolümpiamängud, Euroopa Mängud (Krakow 2023), lisaks noorte taliolümpiamängud (Gangwon 2024) ning mitmed Euroopa noorte olümpiafestivalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles