Uskumatu video: korvpallitreener keelas mängijatel osariigi finaalis peale visata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Springfieldi ja Willamette´i naiskonnad pidasid väga kummalise finaalmängu.
Springfieldi ja Willamette´i naiskonnad pidasid väga kummalise finaalmängu. Foto: youtube.com

USAs Oregonis toimunud osariigi tütarlaste keskkooli korvpallimeistrivõistluste finaal lõppes kõigi aegade väikseima skooriga.

Springfieldi naiskond alistas kahe parima mõõduvõtus Willamette´i 16:7. Springfieldis mängib ka riigi omavanuste parim korvpallur Mercedes Russell.

Sel hooajal vaid kolm mängu (kõik Springfieldile) kaotanud Willamette´i peatreener Paul Brothers otsustas kasutada eriskummalist mänguplaani, et Russelli panust võimalikult väikeseks muuta. Treener käskis mängijatel kõik veerandajad lihtsalt palli hoida ja lõpus kolmeseid visata. USA keskkooliliigades pole rünnakuaeg piiratud, mistõttu sai taoline plaan võimalikuks. Russell viskaski hooaja väikseima punktisumma 8 silma, ent Springfield võttis siiski võidu.

«Tahtsime esimesel poolajal skoori võimalikult väiksena hoida ja teisel poolajal kolmestega mängu enda kasuks pöörata,» rääkis Brothers. «Tavaliselt viskame kolmeseid paremini kui täna. Kui oleksime mõne kolmese lisaks tabanud, oleksin ma geenius.»

Videos näidatakse mängu teist veerandaega 4000-kordse kiirendusega ja hästi on näha, kuidas mängijad kogu veerandaja seisavad ja palli söödavad.

Vaata videot mängu kokkuvõttest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles