Riiber kuulis sakslaste sõjaplaanist: selle üle tuleb lihtsalt naerda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jarl Magnus Riiber.
Jarl Magnus Riiber. Foto: Jure Makovec/AFP/Scanpix

Norra meedia teatel on Saksamaa kahevõistluskoondise ühine eesmärk alistada Planica MMil norralane Jarl Magnus Riiber.

Seni pole see neil õnnestunud, sest Riiberil on Planicast kolm kuldmedalit. 25-aastane norralane jäi alistamatuks normaalmäe võistlusel, segateates ning teatevõistlusel.

Pärast kolmanda kuldmedali võitmist pöördus Dagbladeti ajakirjanik Riiberi poole ning teatas, et kuulis sakslaste sõjaplaanist. Nimelt on koondise suur eesmärk välja mõelda, kuidas alistada Riiber.

«Täpselt samamoodi olen mina kõikidel nendel aastatel mõelnud, kuidas alistada Eric Frenzel. See on tavaline, et sportlased uurivad, mida teeb antud hetke parim mees. Seda on lõbus kuulda,» ütles Riiber.

«Tavaliselt pannakse eesmärgiks medalite arv, mida püüda. Kuid kui kõige tähtsam on ühest konkreetsest mehest jagu saada, siis tuleb selle üle lihtsalt naerda. Sakslased on hävitustööl ja see motiveerib mind,» jätkas Riiber.

Kas Riiberil õnnestub võita neljast kuldmedalist neli või leiutavad sakslased norralase peatamiseks midagi välja, selgub juba laupäeval. Suure mäe hüppevõistlus algab kell 11.15 ning 10 km murdmaasõidust kell 15.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles