Paide meeskond leidis uued ründajad spordipoe järjekorrast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tengiz Eteria
Tengiz Eteria Foto: linnameeskond.com

Eesti jalgpalli meistriliigas mängiva Paide Linnameeskonna peatreeneri Meelis Rooba töökoht jalgpallivarustust müüvas poes aitas tal meeskonda leida ründajad Tengiz Eteria ja Sander Rõivassepa.

«Sain teada, et Meelis töötab Sportlandi poes ja otsustasingi tema juurde minna ja kutsuda enda mängu vaatama. Tema reaktsioon oli küllaltki tagasihoidlik ja tundus, et ta polnud mind varem mängimas näinud,» meenutab grusiin Eteria klubi kodulehele antud intervjuus.

«Ma kaotasin juba lootuse, kuniks ühel päeval otsustasin uusi putsasid minna ostma. Süda ütles mulle, et mine A Le Coq'ile neid ostma. Kui oli aeg maksma hakata, nägin ma Meelist kassapidaja juures. Ta tuli naerusuiselt minu juurde ja ütles, et ma võin järgmisesse Paide trenni tulla,» lisas Eteria.

«Läksin sõbra palvel poodi futsali palli vaatama, kui Meelis tuli minu juurde ja küsis, millega tegelen ning kus mängin,» jutustab sarnasel viisil meeskond jõudnud Rõivassepp.

«Kuuldes, et pallin kolmandas liigas, hakkas ta naerma ja küsis ega ma ei oleks huvitatud Paidesse mängima tulemast. Vahetult enne hooaja ettevalmistuse algust ta helistas mulle ja nii ma Paidesse sattusingi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles