Horse Show tuleb uuel kõrgel tasemel

Ratsutamine.postimees.ee
Copy
Tallinn International Horse Show 2019
Tallinn International Horse Show 2019 Foto: Mari Ann Selge

Eesti Ratsaspordi Liit otsustas tõsta Tallinn International Horse Show võistluste taset kahelt tärnilt kolmele tärnile. Muudatus võimaldab pakkuda sündmuse publikule senisest kõrgematasemelist sportlikku vaatemängu Euroopa tippsportlaste osalusel.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Riina Pilli sõnul tähendab kolme tärni tase ratsavõistluste kontekstis seda, et sündmuse raames peetakse kolm maailma edetabelisse punkte andvat Longines-ranking võistlussõitu. „Nende sõitude auhinnafondid on rahvusvahelise ratsaspordi liidu FEI poolt ette antud ning on piisavalt atraktiivsed, et meelitada kõigi eelduste kohaselt Tallinnasse võistlema kõrgema taseme sõitjaid kaugemalt kui vaid meie lähiriikidest,“ selgitas Pill. Tema sõnul on soov võistluste taset tõsta olnud pikalt Tallinn International Horse Show korraldajate laual ning otsus on seisnud eelkõige rahaliste võimaluste taga. „Tähistame tänavu Horse Show kahekümnendat juubelit ja mul on äärmiselt hea meel, et meie toetajad on meie plaanidega kaasa tulnud. Saame nüüd väita, et oleme jõudnud sündmusega uue etapi algusesse,“ ütles Pill.

Tallinn International Horse Show on rahvusvaheline spordisündmus, mis ühendab endas tipptasemel ratsaspordi ning meelelahutuse kogu perele. Kolmepäevase sündmuse ettevalmistamisele ja toimimisele aitavad kaasa rohkem kui 200 vabatahtlikku ning tuhanded pealtvaatajad. Tallinn International Horse Show korraldaja on Eesti Ratsaspordi Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles