M-Spordi pealik: me ei saa lubada probleeme auto vastupidavusega

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Richard Millener.
Richard Millener. Foto: M-Sport

M-Spordi pealiku Richard Millener sõnul on meeskond suutnud auto küll kiiremaks teha, kuid konkurentsis püsimiseks on vaja auto ka vastupidavamaks muuta.

M-Spordi probleemid auto töökindlusega lõid Horvaatia MM-etapil taas välja. Ott Tänak oli laupäeval jõuliselt Elfyn Evasniga vahet vähendamas, kuid siis tekkisid tema masinal tehnilised probleemid, mis takistasid eestlasel võidu eest heidelda.

Dirtfish uuris Millenerilt, mis probleemid Tänaku autol Horvaatias välja lõid, kuid jäi täpse vastuseta. «Ma ei saa sellest liiga palju rääkida, kuid praeguse info põhjal midagi fundamentaalset valesti ei olnud. Ilmselgelt midagi juhtus, kuid me ei räägi sellest avalikult. See ei ole miski suurt, mis meid ülejäänud hooaja suhtes muretsema paneks,» ütles Millener.

M-Spordi pealiku sõnul on oluline, et auto muutuks vastupidavamaks. «Auto töökindluse parandamine on võtmetähtsusega. Nagu Ott ütles, siis tähtis on liikuda edasi. Oleme meistrivõistlustel konkurentsis ega saa lubada probleeme auto vastupidavusega. Näeme kõvasti vaeva. Kuid siin ei ole miskit, mille pärast me väga muretseks. Peame kogu pildi kokku panema, et saaksime paremaks, kui praegu oleme,» lausus ta.

Autoralli MM-sari jätkub 11. mail algava Portugali MM-ralliga. Tänak hoiab MM-sarjas neljandat kohta, kuid kaotab liider Sebastien Ogier’le vaid nelja punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles