M-Spordi pealik: Ott on siin põhjusega, teeme tiitli nimel kõik

Postimees Sport
Copy
Richard Millener (vasakul) ja Ott Tänak
Richard Millener (vasakul) ja Ott Tänak Foto: M-Sport

Rallisõitja Ott Tänak taasliitus tänavuse hooaja eel M-Spordiga, kellega koos püüab sõitjate MM-tiitlit. Tiimipealik Richard Millener kinnitas, et selleks ollakse valmis tegema kõike.

Kuigi Tänakul on M-Spordi Ford Pumaga Rootsist kirjas juba üks võit ning MM-sarja punktiarvestuses jääb ta parimatest maha vaid kolme punktiga, pole ta autoga seni veel täielikult rahul olnud.

Töö käib aga kogu aeg, et teha Pumat Tänakule sobilikumaks, ning seda kinnitas ka Millener.

«Ott ja auto lähevad üha kiiremaks ja kiiremaks ja meil ei ole mingit plaani testimise ja arendamise osas järele anda,» lausus Millener AutoHebdole antud intervjuus.

«Oleme aasta algusest olnud väga selged oma plaanides Oti, tiimi ja autoga. Ott on siin põhjusega ja seda ka meie – võitleme tiitli eest ja teeme endast kõik, et see aasta lõpuks kätte saada,» lisas tiimipealik.

Nagu varem öeldud, on Tänak kindlalt tiitlikonkurentsis ning seda rõhutas ka Millener. «Ott on tiitlivõitluses sees, vaid mõni punkt liidrist maas ja tunneb ennast autoga üha mugavamalt. Olukord oleks hoopis teine, kui ta oleks esimesed neli rallit lõpetanud esikümne lõpus,» ütles tiimipealik.

Portugali MM-ralli sõidetakse 11.–14. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles