FOTO ⟩ Cristiano Ronaldo ajas päevituspildiga interneti pöördesse (1)

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo pole teistest peajagu üle mitte ainult jalgpalliväljakul, vaid ka Instagramis raha tehes.
Cristiano Ronaldo pole teistest peajagu üle mitte ainult jalgpalliväljakul, vaid ka Instagramis raha tehes. Foto: Instagram @cristiano

Viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo tõestab 38-aastaselt jätkuvalt, et vanus on kõigest number. 

Viimati demonstreeris ta seda endast ühismeediasse ujumispükstes päevituspilti üles laadides. Kõigest 15 minutiga sai trimmis kõhulihastega portugallane Facebookis – mida peetakse juba «vanakeste» portaaliks – 170 000 like'i. Tunni aja möödudes oli see number 700 000.

Instagramis olid vastavad numbrid veelgi pöörasemad: 15 minutiga oli Ronaldol 900 000 sündat, tunni ajaga aga koguni 3,6 miljonit. See annab selgelt kinnitust, et isegi 38-aastase mehe puhul seks müüb.

Kuigi vastavat teemaviidet (hastag'i) pildile juurde lisatud pole, võib eeldada, et portugallase jalas olevat ujumispüksid – mille kiri on selgelt loetav – ei sattunud jalga juhuslikult.

Mis puudutab Ronaldo tegemisi palliplatsil, siis pärast Saudi Araabiasse siirdumist on edurivimehel ette näidata 13 väravat 14 kohtumises. Tema leivaisa Al-Nassr hoiab aga liigatabelis teist kohta, liider Al-Ittihadist jäädakse maha kolme punktiga.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles