Neymar liigub Manchesteri? Unitedit himustavad Katari šeigid hauvad salaplaani

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: Valery Hache

Prantsusmaa suurimaid väljaandeid L'Equipe kirjutab, et Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi üritab oma staari Neymari maha parseldada. 

L'Equipe'i väitel kuulavad prantslased ennekõike maad Inglismaa klubide suhtes ning kõige priskema kalana näib Neymari-konksu olevat alla neelanud Manchester United.

See oleks ka PSG omanikest Katari šeikide – kes Neymari võimaliku müügiidee seemne klubis idanema panid – eelistatuim variant, sest kuluaaride taga üritavad emiiririigi juhid Unitedis enamusosalust saada. «Vahel annab 2 + 2 kokku 5 ja praegu tunduvad taust ja ajastus erakordselt sobivad,» kirjutab väljaanne.

Kuna Neymaril on PSGga kehtiv leping, mis aegub alles 2027. aastal, tõotab tema liigutamine Unitedi jaoks kulukaks minna. Siingi on katarlased valmis oma «abistava» käe ulatama, pakkudes brasiillast Manchesteri laenule, tasudes ise ründetähe palga.

L'Equipe'i väitel pole see mõte aga PSG klubi ruumides siiani liiga palju toetust leidnud, kuid sobivate ajaolude puhul (loe: lisaraha) võib seegi muutuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles