VIDEO ⟩ Tyson, Suarez ja nüüd ka Chindit – Suurbritanniat raputas hammustamisskandaal

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Chindit hammustamas William Buicki.
Chindit hammustamas William Buicki. Foto: Twitter @focusonracing

Norralane William Buick võitis möödunud nädalavahetusel Suurbritannias maineka Lockinge Stakes'i hobuvõidusõidu, kuid seda vere hinnaga. 

Modern Games'iga ratsutanud Buick alustas võistlust küll tagasihoidlikult, kuid suutis viimase 50 meetriga teistest mööduda ning Newbury Racecourse'il triumfeerida.

Säärane lõpuspurt polnud meelt mööda aga pikalt võistlust juhtinud Chinditile, kellega ratsutas Pat Dobbs, ning kes otsustas temast möödunud Buicki hammustada!

«Ta sai tõesti mu käe kätte, märkasin seda kohe. Eks see oli täna lihtsalt võidu hind, millega mul tuleb leppida,» sõnas Buick pärast võistlust muigega, kui ITV reporter juhtis tähelepanu norralase verisele käele. «Rajal oli kõvasti rüselemist, kuid minu hobune oli tõeline superstaar,» tunnustas võidumees Modern Games'i.

Ent hammustamisest tulenevalt pole võidusuksu nädala jooksul (hobu)maailmas enim kõneainet teeninud ratsu. Selleks on ikkagi «näksamisega» kuulsaks saanud Chindit, keda internetiavarustesse pannakse juba teiste hammustamiskuulsustega ehk Mike Tysoni ja Luis Suarezega ühte patta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles