Lindpere: kokkumäng ja treeningute tase annab veel soovida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (vasakul) tänavuse hooaja avamängus FC Dallase vastu.
Joel Lindpere (vasakul) tänavuse hooaja avamängus FC Dallase vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls on USAs liigahooaega alustanud kahe kaotusega, kuid kahes järgmises kodumängus soovitakse see viga parandada.

«Laagrid lõppenud ja hooaeg algas! Olen olnud väga pikalt ja kaua kodust eemal. Sellest nädalast algavad ka esimesed kodumängud! Meil oli kaks rasket mängu võõrsil ja liiga tippu kuuluvate meeskondadega. Läks oodatust kehvemini, aga iga hooaja algus ei peagi nii särav olema,» kirjutas Lindpere profisportlase blogis.

«Meil on ka paar uut mängijat ja kõik uued on noored. Nii et kokkumäng ja treeningute tase annab veel soovida, aga ega see ei peagi nii lihtne olema. Nüüd on aeg keskenduda kodumängudele. On olnudki palju reisimist ja isegi tohutult,» lisas Lindpere.

Järgmise kohtumise peab Red Bulls USA liigas 25. märtsil koduväljakul Colorado Rapidsi vastu. 31. märtsil võõrustatakse Montreal Impacti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles