Väljakul kokku kukkunud jalgpallur suri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Elmo Riig / Sakala

Vaid paar päeva pärast seda, kui Inglismaa kõrgliiga meeskonna Boltoni jalgpallur Fabrice Muamba sai südamerabanduse, kukkus Indias kokku jalgpallur, kes seejärel suri.

Kurb sündmus leidis aset India madalama liiga kohtumises Bangalore Marsi ja South Western Railway vahel, kus Marsi 28-aastane mängumees Venkatesh kukkus kokku pärast vahetusest mängu sekkumist, kirjutab goal.com.

Kohaliku liiga esindajate sõnul ei olnud staadionil kiirabi ning arstiabi ei olnud samuti koheselt kättesaadav ja seetõttu palkasid tema meeskonnakaaslased tuk-tuk’i ja viisid Venkateshi kohalikku haiglasse. Seal kuulutati jalgpallur aga peagi surnuks.

«South Western Railway meeskonna mängija Venkatesh sekkus Bangalore piirkondliku liiga A- divisjoni kohtumises teisel poolajal vahetusest väljakule ja kukkus lõpuvile eel kokku,» teatas India Jalgpalli Liit.

Kui Indias ei olnud vajalikku arstiabi kohe võtta, siis teatavasti aitas Muamba elu päästa just kiirabibrigaadi kohalolu staadionil. Praegu paraneb Boltoni mängumees juba jõudsalt ning teda külastavad sõbrad ja pereliikmed tulevad haiglast vaid positiivsete sõnumitega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles