Red Bullsi peatreener pole Lindpere panusega rahul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: SCANPIX

New York Red Bulls on USA meistriliigas teeninud kahe kaotuse järel nüüd kaks võitu ning kahe viimase matšiga on ise löödud koguni üheksa väravat, kuid peatreener Hans Backe pole olukorraga siiski päris rahul.

Sel hooajal on kümnest Red Bullsi väravast koguni üheksa löönud Thierry Henry ja Kenny Cooper ning Backe ootab suuremat panust just poolkaitsjatelt Joel Lindperelt ja Dane Richardsilt, kirjutab MLS Soccer.

«Rohkem on küsimus selles, et nad ei ole näidanud selliseid esitusi nagu eelmistel aastatel,» viitas Backe kahe poolkaitsja panusele. «Eelmisel aastal lõid meie neli ründavamat mängijat umbes 90 protsenti kõikidest väravatest. Loodetavasti suudavad nad ennast koguda, kuid seni on nad olnud liiga passiivsed.»

Samas tunnistas eestlane, et mõned hooajaeelsed pisitraumad pole tal lubanud veel parimasse vormi jõuda. «Mõned pisitraumad on mind tagasi hoidnud, kuid nüüd on vaja natuke rohkem pingutada,» sõnas Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles