Eesti takistussõidu võistkond esindab üle 12 aasta jälle Eestit olulisel suurvõistlusel

Ratsutamine.postimees.ee
Copy
My Relander Prahas toimunud rahvuste karika etapil.
My Relander Prahas toimunud rahvuste karika etapil. Foto: Jan Vlcek / Equifo.cz

Kahe nädala pärast, 15.–19. mail, stardib Eesti takistussõidu koondis Longinesi rahvuste karika põhja regiooni etapil Taanis. Esimesel etapil esindavad Eestit My Relander, Madis Morna, Jüri Sokolovski ja Stanislav Teder. Samuti on Eestil plaanis osaleda põhja regiooni teisel etapil Norras, mis toimub 5.–9. juunil. Võistkonna esindajana on sportlastega kaasas ka takistussõitja ja treener Rein Pill, kes on kuulunud Eesti võistkonda mitmel korral, tuues koju ka kaks etapivõitu.

Möödunud aastal parimaks Eesti takistussõitjaks valitud My Relanderi sõnul on see väga suur saavutus, et üle pika aja saadi sellise olulise suurvõistluse jaoks võistkond kokku: «Kindlasti ei saa esimesel korral kohe võitu eesmärgiks seada, küll aga on hea end teiste riikidega proovile panna ja näha, milline on meie tegelik tase. Kindlasti arendab see nii ratsanikke kui ka hobuseid. Meie võistkonda kuuluvad tugevad sõitjad ja hobused, seega anname endast parima ja vaatame, milleks võimelised oleme.»

Möödunud sügisel toimunud Tallinn International Horse Show maailmakarika etapi võitja Madis Morna arvates on lootustandev, et Eesti sai võistkonna kokku just noorema põlvkonna sportlastest. «Hea meel on tõdeda, et leidub sõitjaid ja hobuseid, kes suudavad nii kõrgel tasemel võistelda. Minule isiklikult on väga motiveeriv kuuluda Eesti võistkonda ja kindlasti annan endast parima,» kommenteerib Morna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles