Surm raputas ratsutamismaailma

Copy
Georgie Campbell hukkus Inglismaal traagilises õnnetuses.
Georgie Campbell hukkus Inglismaal traagilises õnnetuses. Foto: Instagram / Georgie Campbell

Professionaalne ratsutaja Georgie Campbell sattus Inglismaal toimunud võistlusel traagilisse õnnetusse, mis lõppes sportlase surmaga.

Traagiline õnnetus toimus Inglismaal aset leidnud mõõduvõtul Devonis. 36-aastane Campbell, kes sellel võistlusel osales, kukkus ühel tõkkel hobuse seljast. Tema vigastused olid nõnda tõsised, et arstidel polnud võimalik ratsutaja elu päästa.

«Meditsiiniline personal saabus viivitamatult pärast kukkumist sündmuspaika. Vaatamata nende püüdlustele ei suudetud enam sportlase elu päästa. Tema hobusel Global Questil ei diagnoositud ühtegi vigastust ja ta toimetati tagasi talli,» teatas Suurbritannia ratsaspordiliit, kus avaldati kaastunnet ka traagilises õnnetuses lahkunud Campbelli lähedastele.

Campbell oli noorena talendikas ratsutaja, ent olümpiamängudeni ta siiski ei küündinud. Ta osales enam kui 200 rahvusvahelisel võistlusel, millest suutis võita kuus. Ta oli abielus samuti professionaalse ratsutaja Jesse Campbelliga, kes esindas Tokyo olümpiamängudel Uus-Meremaad.

Märksõnad

Tagasi üles