Eesti sportlaste mitmed auhinnalised kohad Põhjamaade meistrivõistlustelt

Ratsutamine.postimees.ee
Copy
Eesti võistkond Põhjamaade meistrivõistluste avatseremoonial
Eesti võistkond Põhjamaade meistrivõistluste avatseremoonial Foto: Erakogu

Tänavused Põhja- ja Baltimaade meistrivõistlused toimusid Taanis ning meie sportlased olid esindatud nii takistussõidus, koolisõidus kui ka voltižeerimises.

Kõrge teise kohaga tuli võistlustelt tagasi meie lasteklassi sportlane, 13-aastane Kirke Ehandi hobusel Re-Di, kes saavutasid individuaalses arvestuses tulemuse 73,065%. Võistluse võitis tulemusega 77,417% Rootsi võistluspaar Esther Brandberg ja Kardinal.

Eestil oli takistussõidus sel korral välja panna juunioride tiim koosseisus Grete Veske, Triinu Riisberg, Nora Moosar, Elly-Marie Hermlin ning Chef d’Equipe Linda Randpere, kes saavutasid tiimide arvestuses kõrge 3. koha Taani ja Soome ees! Kuldmedal läks seekord Rootsi ja teiseks jäi Norra.

Takistussõitjad näitasid head vormi ka individuaalselt. Juunioride kompleksarvestuses saavutasid Grete Veske & Jabiola pärast kahevoorulist finaali kõrge 5. koha. Seeniorides lõpetasid Margareth Eikner & Clever Boy Jun. 3. kohal Grand Prix’ sõidus ja kompleksarvestuses 7. kohal. Finaalis osalesid veel lasteklassis Emiilie Kalde & Iberia ning juuniorides Nora Moosar & Action Bird.

Tagasi üles