Talendid Rajale finaaletapp Hiiumaal 9.–10. augustil koos võistluskartidega

Copy
Kardid Käina rajal.
Kardid Käina rajal. Foto: Tõnis Krikk

Sel nädalavahetusel toimub Talendid Rajale finaaletapp, kus selguvad hooaja parimad hobikardisõitjad. Lisaks toimub samadel kuupäevadel ja rajal ka 28. Hiiumaa Karikas, kus võtavad omavahel mõõtu võistluskardid.

Talendid Rajale sarjas on kaks võistlusklassi: U10 ja U12. Kui 9. augusti õhtuks on peetud tavapärased võistlussõidud nii U10 kui ka U12 võistlusklassidele ning välja selgitatud hooaja parim põhikool, siis U12 võistlusklassil on kõik veel ees.

U12 võistlusklassi jaoks koosneb Hiiumaa võistlus kahest etapist, millest teine ehk superfinaal toimub 10. augustil ja kus osalevad punktitabeli kümme paremat sõitjat. U12 superfinaali tulemusena selgub hooaja esikolmik, kellest võitja saab endale ainulaadse võimaluse esindada Eestit SWS W Finals võistlustel.

U10 võistlusklassis juhib punktitabelit Joonas Tamm (190 punkti), tema järel on Aron Lind (170 punkti) ning Ken Druppa (146 punkti). U12 võistlusklassis toimub punktiarvestus SWS punktiloogika alusel ning seis on tasavägine. Liider on Rihhard Leheroo (3503 punkti), tema järel tulevad Paul Leedmaa (3279 punkti) ja Airon Lind (3126 punkti).

Võistlus toimub Hiiumaal Kartdagö Käina kardirajal. Kiire ja tehniline kardirada valmis alles aastal 2022.

Nii Talendid Rajale hobikardisõitjate kui ka võistluskardisõitjate registreerimine ja info asub SIIN.

Märksõnad

Tagasi üles