My Relander ja Expert sõitsid Eesti noorte inspireerimise nimel maha 2000 km

Copy
Kes Unibet Arena kõrvale rajatud tallides ringi liigub, saab My Relanderi esindushobuse Experti juurde jõudes täna ukse kõrval rippuvale Pariisi olümpia maskotile kohe aru, et tegu on olümpiahobusega.
Kes Unibet Arena kõrvale rajatud tallides ringi liigub, saab My Relanderi esindushobuse Experti juurde jõudes täna ukse kõrval rippuvale Pariisi olümpia maskotile kohe aru, et tegu on olümpiahobusega. Foto: Tairo Lutter

Reedel Unibet Arenal alanud ratsutamisvõistlus Tallinn International Horse Show on Eesti ratsaspordiaasta hittsündmus. Kohal on enam-vähem kõik kodused tegijad, sest see on koht, kus kõik väga tahavad kohal olla.

«Ärevil ja põnevil,» kirjeldas olekut koolisõitja Dina Ellermann, kui neljapäeva lõuna ajal oma olümpiahobuse Donna Annaga areenil ringi sammus. «Kusjuures ärevil ja põnevil on nii hobune kui ka ratsanik,» täpsustas 2021. aasta Tokyo olümpiamängudel 49. koha saanud Ellermann naerulsui. Eesootav etteaste mitme tuhande kaasmaalase ees on sportlase jaoks ju maru äge sündmus!

Samal ajal kui Ellermann ja Donna Anna areeniga tutvusid, pakkis tänavu Pariisis Eesti ratsutamise olümpiaketti teise lüli asetanud My Relander koos oma tiimiga lahti suure sinise rekaga Hollandist kohale sõidutatut. Lisaks neljale võistlushobusele, kellega Relander sel nädalavahetusel üles astub, tuli maha laadida mitu kärutäit varustust.

Tagasi üles