Zenjov: tuli jalgpalli mängimine meelde küll

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: AFP/SCANPIX

Sergei Zenjov naasis eile pikalt vigastuspausilt, kui tema ja Tarmo Kingi koduklubi Lvivi Karpatõ alistas koduväljakul Lutski Volõni 1:0.


«Tuli jalgpalli mängimine meelde küll,» ütles 84. minutil väljakule vahetatud Zenjov. Oktoobri lõpus raskelt vigastada saanud ründaja on meeskonna treeningutel osalenud kuu aega ning oli enne eilset mängu kaasa teinud ka ühes reservmeeskonna kohtumises.

Karpatõ jaoks oli tegu väga olulise võiduga, sest pääseti tabeli punase laterna positsioonist. Kolm mängu enne hooaja lõppu hoiab Karpatõ tabelis 20 punktiga 14. positsiooni ning väljalangemistsoon on väga lähedal. «Meil on väga-väga vaja kõrgliigasse püsima jääda,» rääkis Zenjov.

Tarmo Kink eilses kohtumises meeskonna koosseisu ei kuulunud. Põhjuseid peab Zenjovi sõnul küsima peatreeneri käest.

Eesti koondise peatreeneri Tarmo Rüütli jaoks on ründaja paranemine loomulikult väga hea uudis ning Zenjov lubas mai lõpus ja juuni alguses toimuvateks koondisemängudeks meeskonnale appi tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles