Soovitus Red Bullsi peatreenerile: Lindperet tuleks kasutada keskväljal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal).
Joel Lindpere (paremal). Foto: SCANPIX

USA jalgpallimeistrivõistlustel New York Red Bullsi ridades kahes viimases kohtumises algkoosseisust välja jäänud Joel Lindpere pole tänavu võrreldes varasemate aastatega leidnud head hoogu ning oma rahulolematust on avaldanud ka klubi peatreener Hans Backe.

Kahes viimases kohtumises on Lindpere asemel alustanud poolkaitses vasakul äärel marokolane Mehdi Ballouchy, kes on seejuures teinud ka korralikud etteasted, kirjutab Eric Giacometti Empire Soccer’i veergudel.

Samas toob Giacometti välja, et viimases kohtumises San Jose Earthquakesi vastu ei suutnud Lindpere vahetusest sekkumise järel suurt midagi korda saata ning nüüd pakubki ta välja võimaluse, et eestlast võiks kasutada hoopis keskväljal.

«Miks mitte kasutada Lindperet keskpoolkaitses, kus ta mängis ka 2010. aastal? Kui Rafa Marquez’i on tõenäoliselt ees ootamas mängukeeld ja Teemu Tainio on taas vigastuse küüsis, siis on keskväljal Red Bullsi valik küllaltki hõre,» märkis Giacometti ning lisas, et Lindpere tugev tööeetika aitaks Red Bullsi keskväljal kõvasti.

Ka Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli on mitmel puhul maininud, et Lindpere paremad omadused tulevad esile just keskväljal, mitte vasakpoolkaitses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles