Bahreini vormel-1 etapi eel leiti taas ühe protesteerija surnukeha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protesteerijad oma plakatit näitamas.
Protesteerijad oma plakatit näitamas. Foto: SCANPIX

Bahreini vormel-1 etapi eel jätkuvad võistluse pidamise vastu toimuvad protestid. Viimati tuli avalikus, et pärast protesteerijate ja märulipolitsei vahelisi kokkupõrkeid leiti ühe protesteerija surnukeha.

Surnuna leitud mehe nimi oli opositsioonipartei Wefaqi sõnul Salah Abbas Habib, väidetavalt leiti tema surnukeha ühe maja katuselt. Habib oli arvatavasti osa grupist, keda märulipolitsei reede hilisõhtul peksis. Valitsuse esindajad on seni kommentaaridest keeldunud, kirjutab Sportsmail.

Vormel-1 ringraja ümbruses proteste ei toimunud. Samas oli seal suurendatud ka turvameetmeid. Täna toimus plaanikohaselt vormel-1 etapi kvalifikatsioon ning muudatusi pole tehtud ka homse võistluse osas.

Bahreinis said rahutused alguse 2011. aasta veebruaris ning eelmisel aastal jäi seetõttu ära ka vormel-1 etapp. Selle aja jooksul on surma saanud umbes 50 protesteerijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles