Chelsea võidu korral Terry karikat pea kohale tõsta ei saa

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry teenis poolfinaali korduskohtumises punase kaardi ja peab seetõttu finaalist kõrvale jääma.
John Terry teenis poolfinaali korduskohtumises punase kaardi ja peab seetõttu finaalist kõrvale jääma. Foto: SCANPIX

Juhul kui Chelsea peaks jalgpalli Meistrite liiga finaalis alistama Müncheni Bayerni, ei saa võidukarikat pea kohale tõsta klubi kapten John Terry, kes sai teisipäevases poolfinaalmängus Barcelona vastu punase kaardi.

Nimelt ei taha Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) mängukeelu all viibival jalgpalluril lubada osaleda mängujärgsetel pidustustel väljakul, kirjutab The Guardian.

Terry teenis teisipäevases mängus 37. minutil punase kaardi, kuna lõi põlvega Alexis Sanchezt. Punane kaart tähendab automaatselt ühemängulist keeldu ehk praegusel juhul finaalist eemalejäämist, kuid pole võimatu, et UEFA otsustab oma 31. mai koosolekul mängukeeldu pikendada.

19. mail Münchenis peetava finaali ajal pole Terryl lubatud istuda meeskonna varumeestepingil, vaid ta peab mängu jälgima tribüünilt.

Terry eemalejäämisel täidab kaptenikohustusi ilmselt Frank Lampard ning UEFA eeldab, et karika tõstab pea kohale võidumeeskonna kapten. «Minu ego ei vaja karika pea kohale tõstmist. Muidugi tahaksin kuuluda võidumeeskonda, aga vahet pole, kes karika vastu võtab,» teatas Lampard. «Mul on Johnist kahju, ta on klubi jaoks väga tähtis mängija, aga vähemalt on ta koos meiega seal ja loodetavasti suudame võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles