Deniss Karpak saavutas MK etapil neljanda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Ott Kallas

Täna Prantsusmaal Hyeres'is medalisõiduga lõppenud purjetamise maailma karika neljandal etapil, Semaine Olympique Francaise regatil sai Deniss Karpak üldkokkuvõttes neljanda koha.

Finn klassis võistlust alguses mitmed päevad juhtinud ning seejärel tublit teist positsiooni hoidnud Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) finišeeris tänases topeltpunktid andnud medalisõidus kümnendana. See tulemus annab koos eelneva seeriaga Karpakile 41 mehe hulgas 4. koha.

«See kogemus mõjub kindlasti sportlast tugevdavalt ja aitab tal areneda, et tulevikus veel paremini purjetada,» sõnas Eesti Jahtklubide Liidu peasekretär Ott Kallas.

MK etapi võitis Finnil Austraalia purjetaja Brendan Casey. Ülejäänud Eesti sportlaste jaoks lõppes võistlus juba eile, kuna medalisõitu pääsenud kümne parima hulka nad ei mahtunud.

RS:X naiste klassis seilav Ingrid Puusta sai 40 osaleja seas 24. koha, naiste 470 paadil purjetavad õed Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) aga tulid 48 paadi konkurentsis 26ndaks. Laser klassis lõpetas Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) regati 106 mehe hulgas 45. ja Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) 102. kohaga. Alar Volmer ja Mihkel Kosk (Noblessneri JK) said Star klassis 25 paatkonna seas 24. koha

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles