Saue: pärast pealelaskmist jäi üks salv laadimata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue ja Eesti koondise peatreener Kristjan Oja.
Eveli Saue ja Eesti koondise peatreener Kristjan Oja. Foto: Maarja Värv
Eesti parim laskesuusataka Eveli Saue lõpetas maailmameistrivõistlustel naiste 10 km jälitussõidu 32. kohaga, võistlust alustas Saue 51. positsioonilt.

«Protokolli vaadates oli täna ka märksa rohkem võimalik tõusta,» sõnas Saue muiates. «Kui eile olid olud kergemad ja lasin kolm trahvi, siis võib tänast suurt tuult arvesse võttes nelja möödalasuga rahul olla. Laskmine oli täna parem, sealt see tõus tuligi, sest täna lasti ikka väga palju trahve.»

Enne võistlust elas Saue üle ka kerge ehmatuse, kui avastas, et oli pärast pealelaskmist unustanud ühe salve laadimata.

«Mingil põhjusel jätsin pärast pealelaskmist ühe salve laadimata, aga õnneks mul on selline komme, et mõned minutid enne starti kontrollin relva üle, vaatan, kas kõik on korras ja täna avastasin, et polegi,» rääkis Saue.

Eile parima eestlanna olnud Kadri Lehtla lõpetas tänase võistluse 42. kohaga.

«Üritasin endast kõik anda, täna oli isegi parem tunne sõites, aga seda vana head tunnet ei olnud, mis eelmine aasta, et ainult läheks ja lammutaks. Aga tegelikult hakkab juba minema paremaks,» rääkis Kadri Lehtla. «Samas salaja vaikselt lootsin, et mina olen see, kes suudab selle tuulega võidelda ja lasen vähem trahve, aga ei läinud niimoodi. Püsti lasta olin päris võimatu, olin täpselt keset tiiru, kus on kõige hullemad laskmisolud, seal ikka andis sihtida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles