Kaia Kanepi: vastutuult oli raske mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Joosep Martinson/SMPimages

Täna Estorili tenniseturniiri teises ringis 6:3, 6:4 ameeriklanna Vania Kingi (WTA 52) alistanud ja veerandfinaali jõudnud Kaia Kanepi märkis oma kodulehel antud kommentaaris ühe tähtsaima mängu mõjutajana tuult.

Vihma tõttu edasi lükatud mängude algusajast hoolimata sai Kanepi end vastasest paremini käima. «Esimese seti keskel läks rohkem mänguks, mingi aeg esimese seti keskel hakkas ka tuul kõvasti puhuma, vastutuult oli raskem mängida. Pärast poolte vahetust, kui mängisin allatuult, oli mul lihtsam ning võitsin seti,» kommenteeris Kanepi.

Teine sett oli tasavägisem. «Mängisin agressiivselt, eksisin paaril otsustaval hetkel. Kui tingimused olid head ning tuult polnud, oli mängu üldpilt ilus – oli palju pikki pallivahetusi ja mängisin ründavalt,» võttis Kanepi kohtumise kokku.

Veerandfinaalis kohtub Kanepi WTA tabelis 28. kohal oleva tšehhitari Petra Cetkovskaga. «Homse vastase kohta ma palju ei teagi, tean, et mängib lamedate löökidega ja on väga osav. Mängin oma mängu, vaatab siis, kuidas asjad kujunevad,» ütles Kanepi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles