Briti meedia: Chisora poksib suvel Hayega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora
Dereck Chisora Foto: SCANPIX

Briti meedia teatel lähevad suvel poksiringis vastamisi raskekaallased Dereck Chisora ja David Haye, hoolimata sellest, et kummalgi pole kehtivat litsentsi.

Nimelt kutsus Briti tuntuim promootor Frank Warren teisipäevaks pressikonverentsi, kus ta Sky Sportsi ja ESPNi poksiajakirjaniku Dan Rafaeli andmetel teeb matši avalikuks, vahendab Eurosport.

Briti Poksiliit võttis Chisoralt määramata ajaks litsentsi ära, kuna ta läks veebruaris pärast Vitali Klitškole kaotatud tiitlimatši Hayega pressikonverentsil kaklema. Hayed vahejuhtumi eest ei karistatud, kuna ta lõpetas mullu sügisel karjääri.

Märtsis teatas Chisora promootorina tegutsev Warren, et matš tema kliendi ja Haye vahel on vältimatu. «See on palju suurem matš, kui nende senised kohtumised Vladimir või Vitali Klitškoga. Neil on palju, mille pärast võidelda ja ma usun, et see matš toimub,» rääkis Warren.

Väidetavalt toimub matš sel suvel West Hami jalgpalliklubi kodustaadionil Upton Parkil ning kuupäevadeks on pakutud 1. või 14. juuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles