Kalju, Flora ja Levadia ei jätnud vastasele võimalust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo.
Tarmo Neemelo. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli meistriliigas said võimsa 5:0 võidu nii Nõmme Kalju kui ka FC Flora. Samuti oli võidukas FC Levadia.

Tabeliliider Kalju näitas kodustaadionil koha kätte tabeli neljandale Sillamäe Kalevile. Hidetoshi Wakui, Tanel Metls ja Tarmo Neemelo lõid avapoolajal viie minuti jooksul kolm väravat, teisel poolajal vormistasid lõppnumbrid teise tabamuse kirja saanud Neemelo ja Kristen Viikmäe.

Flora suutis Paides sealse Linnameeskonna väravaluku lahti muukida alles 47. minutil, kui täpne oli Valeri Minkenen. Viimasel viiel minutil lagunes Paide mäng aga täielikult, kui Karl Mööl ning kaheksa minutiga kübaratriki teinud Zakaria Beglarišvili lõid veel neli väravat.

Grusiini saavutus pole siiski Eesti meistriliiga kiireim kübaratrikk - see kuulub 2004. aastast toona samuti Flora särki kandnud Vjatšeslav Zahovaiko nimele, kes lõi FC Alutaguse Lootuse võrku kolm väravat vaid viie minutiga.

FC Levadia alistas võõrsil Kuressaare 2:0, mõlemad väravad lõi teisel poolajal Rimo Hunt. Pärast kehva hooaja algust on mängumootorit käima saamas ka Narva Trans, kes alistas Sergei Leontovitsi väravast võõrsil 1:0 FC Viljandi ja tõusis tabelis 7. kohale.

Kalju, Flora ja Levadia on liigatabelis kogunud 28 punkti, kuid nõmmekatel on seejuures üks mäng vähem peetud. Neljandal-viiendal kohal olevad Sillamäe Kalev ja Tallinna Kalev jäävad esikolmikust maha juba 13 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles