Drogba teatas, et lahkub Chelseast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba hoiab Meistrite liiga karikat. See tiitel jäi Drogba ja Chelsea viimaseks ühiseks saavutuseks, sest mees otsustas klubist lahkuda.
Didier Drogba hoiab Meistrite liiga karikat. See tiitel jäi Drogba ja Chelsea viimaseks ühiseks saavutuseks, sest mees otsustas klubist lahkuda. Foto: SCANPIX

Laupäeval Londoni Chelsea Meistrite liiga tiitlini viinud ründaja Didier Drogba teatas, et lahkub Londoni klubist.

34-aastase Drogba leping Chelseaga saab järgmisel kuul läbi ja jalgpallur kinnitas, et uuel hooajal ta enam selles klubis ei mängi, vahendab Goal.com.

«Ma ei mängi oma praeguste meeskonnakaaslastega järgmisel hooajal enam koos,» rääkis Drogba ajakirja France Football Magazine vahenudsel. «Kuna otsustasin lahkuda, siis tahtsin seda kaaslastele ise öelda.»

«Ma ei taha varumeeste pingil istudes vaadata, kuidas klubi uut meeskonda ehitab. Olen valmis tundmatusse hüppama ja ootan uusi väljakutseid,» lisas Drogba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles